02112345678
email@website.com
ارسال بین 3-5 روز کاری

توضیحات محصول

محصولات ارگانیک ضامن سلامتی شما می باشد

در پرورش محصولات ارگانیک از آفت‌کش‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده نمی‌شود

محصول ارگانیک: ماحصل به کارگیری استانداردهای داوطلبانه زیست محیطی هستند. دقت داشته باشیم که محصولات ارگانیک در چارچوب استانداردهای زیست محیطی قرار دارد که مهم‌ترین هدف آن حفظ و پایداری خاک و ارزش‌های اکوسیستمی است. بنابراین کشاورزی ارگانیک، نظام کشاورزی است مبتنی بر مدیریت اکوسیستم، متمرکز بر حاصلخیزی خاک و سلامت گیاه و عدم مصرف موادشیمیایی مصنوعی که این نظام با شرایط اجتماعی، اقتصادی منطقه‌ای و محلی سازگار است.

واژه‌های مربوط به موادغذایی ارگانیک

محصول سالم: مبنای تولید این دسته از محصولات، عدم استفاده از نهاده‌های شیمیایی می‌باشد و در صورت استفاده، حد مجازها رعایت شود و تولید مطابق با استانداردهای مربوطه (G.A.P، استاندارد تشویقی) و برنامه‌های مدیریتی بر اساس معیارهای مشخصی انجام می‌گیرد. این محصولات دارای حد مجاز باقیمانده‌ی سموم، آفت‌کش‌ها، کودها و فلزات سنگین هستند. محصول سالم، محصولی است که قوانین سه‌گانه‌ی الزامی (استاندارد سه‌گانه) در تولید محصولات غذایی را رعایت کرده است. محصول سالم، تحت کنترل استانداردهای الزامی و اجباری کیفیت غذایی در کشاوری قرار دارند.

۱۰۰ درصد ارگانیک: این واژه به معنی آن است که ماده‌ی غذایی دارای هیچ اجزای مصنوعی (سنتزی) نیست و می‌توان برای آن از مهر ارگانیک استفاده کرد.

ارگانیک: این واژه به معنی آن است که حداقل ۹۵ درصد از ماده‌ی غذایی را اجزای ارگانیک تشکیل می‌دهد. برای این ماده غذایی هم می‌توان از مهر ارگانیک استفاده کرد.

تهیه شده از اجزای ارگانیک: این واژه به معنی آن است که ماده‌ی غذایی باید حداقل به میزان ۷۰ درصد از اجزای ارگانیک تشکیل شده باشد. برای این ماده‌ی غذایی نمی‌توان از مهر ارگانیک استفاده کرد. گوشت، تخم‌مرغ، گوشت طیور و لبنیاتی که دارای برچسب ارگانیگ هستند باید از حیواناتی به‌دست آمده باشند که هرگز به آنها آنتی‌بیوتیک یا هورمون‌های رشد، نداده‌ باشند.

Image placeholder

محمد منفرد

اولین خوراکی ارائه شده به ما (amuse bouche) بود که بسیار اشتها آور و خوش منظره بود؛ این غذا از صدف و گوشت ماهی به شکل خمیر خامه ای تهیه شده و در یک فنجان ظریف سرو می شد.

نظر سنجی

  • Image placeholder

    علی ابراهیمی

    پنج شنبه - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ساعت 09:45

    محصول ارگانیک را نمی‌توان در همه‌ی فصول داشت چرا که به صورت مصنوعی رشد نمی‌کنند

    پاسخ

  • Image placeholder

    علی ابراهیمی

    پنج شنبه - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ساعت 09:45

    در پرورش محصولات ارگانیک از آفت‌کش‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده نمی‌شود

    پاسخ

    • Image placeholder

      علی ابراهیمی

      پنج شنبه - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ساعت 09:45

      استفاده از هورمون‌ها و مواد شیمیایی در پرورش میوه باعث می‌شود میوه‌ها درشت‌تر و آبدارتر شوند

      پاسخ

      • Image placeholder

        علی ابراهیمی

        پنج شنبه - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ساعت 09:45

        محصولات تولیدی توسط کشاورزی ارگانیک خوش‌رنگ‌تر و دارای طعم بهتری هستند

        پاسخ

        • Image placeholder

          علی ابراهیمی

          پنج شنبه - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ساعت 09:45

          محصول ارگانیک را نمی‌توان در همه‌ی فصول داشت چرا که به صورت مصنوعی رشد نمی‌کنند

          پاسخ

  • Image placeholder

    علی ابراهیمی

    پنج شنبه - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ ساعت 09:45

    تنها محصولاتی کاملا ارگانیک هستند که برچسب «۱۰۰ درصد ارگانیک» را داشته باشند

    پاسخ

تجربه خود را با ما در میان بگذارید